Utekonsert på Øfstivollen

Lørdag 3. august 2019 arrangeres en utekonsert på Øfstivollen med bandet Ljom.

Det blir salg av rømmegrøt og spekemat fra kl. 17.00, fram til konserten starter kl. 19.00. Du kan også finne informasjon ved å søke opp Ljom eller Flaksjø og Lillefjell bygdeallmenning på Facebook. Dette er et samarbeidsarrangement mellom Ljom og bygdeallmenninga.

Konsertbilletter:
Voksne: 200 kr
Barn: 100 kr
Forhåndssalg av billetter, se informasjon her:
https://tikkio.com/tickets/10290-ljom-konsert-pa-ofstivollen-seter

Bomveg kr 30. Besøkende må regne med å gå et stykke fra parkering, mellom en og to kilometer langs veg. For de som har behov for transport fra parkering til vollen kan vi tilby skyttelskyss. Send sms til 917 86 886 hvis du ønsker slik transport.

Billetten gjelder kun konsert. Det er mulighet for kjøp av rømmegrøt og spekemat på Øfstivollen fra kl 17:00. Skjenkerettigheter for øl og vin.

Dette er en utendørskonsert, så ta med klær etter været og sitteunderlag/stoler etter preferanse. Vi satser på godt vær og god stemning 🙂

Ljom har også CD-plater og t-skjorter/vesker til salgs.


Ljom (foto: lastet ned fra Ljom på Facebook)

Tirsdag kveld før lørdagens konsert var en liten dugnadsgjeng samlet for å legge til rette for konserten. Graset ble slått, gjerde satt opp og scene anlagt.

Tistelen fjernes for å gi plass til en liten scene. Jan Egil Hjelsvold og Bodil Sollie Hjelsvold med ryddesag. (Foto: Egil Petter Stræte)
Tor-Arild Øfsti setter opp gjerde for publikum (foto: Egil Petter Stræte)
Scenen er snart klar, og kulissene skulle passe bra til musikken fra Ljom. Petter Slungaard, Bodil Sollie Hjelsvold, Jeanette Vik, Jan Egil Hjelsvold og Tor-Arild Øfsti. (Foto: Egil Petter Stræte)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *